I lördags var det Bellmanstafetten, och för första gången var jag med! Ryggen var ju kass i slutet av veckan, men jag kunde liksom inte svika mina jobbkollegor och vårt lag. Och 5km känns som att jag kan springa anyday, i sömnen. Men fort skulle det knappast gå, men jag skulle ta min del av sträckan iaf.
Vi var två lag från jobbet, och alla var peppade och glada att springa. Vi hade optimerat lagen och hade ett “snabbt” och ett “mindre snabbt” lag varav vi i de mindre snabba laget var mixed. Jag var enda tjej med, och en av väldigt få tjejer på jobbet, så inget konstigt med det.
Det konstiga var kanske att jag som “tränar så mkt” var den som tog jumboplatsen bland alla som sprang, haha. Men jag var där för att springa igenom, och känna hur ryggen funkade.
Och den funkade inte så bra. Men, men. Jag var nr 2 i vårt lag och det var så mkt folk i fållan i början och VDn sprang ju snabbare än vad han sagt, så vi hade lite svårt att växla pinnen där i början. Men sen fick jag den och så stack jag iväg. Blev lunketempo, men första km var nog väldigt lätt för den rullade på i 5.04. 
Jag hade värmt upp lite och då kändes det ok att springa, men medans jag sen väntade kände jag att nacken/axlar/rygg var stelt. Men jag joggade på under min del av varvet där. Det var rätt kul att springa där på en bana, och jaga kilometerskyltar. 
Men jag var stel i ryggen och kunde inte springa alls såsom jag brukar, och det var lite segt. Gick t.om i nån “backe”. Men jag joggade på och kom i mål på 28 min. Skönt att vara klar och att det bara var 5km. Och nu visste jag till 100% att jag behövde hitta en ersättare för mig till ÖtillÖ. Det var bara att inse, kroppen funkar inte såsom jag vill just nu.
I planen hade jag tänkt vara med på Bellmanstafetten och lägga till 2 varv till min del, för att få ihop ett bra kort långpass med olika farter. Detta var inte att tänka på idag. Så nu blev det istället trevlig picknick med laget. Alla var nöjda och glada med sin insats, och det snabba laget sprang snabbt! Och det mindre snabba laget var nöjda med! Visst var jag snäll som tog sistaplatsen på kontorets lista, haha. Jag kan ta det. ;)

Bellmanstafetten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *