Hösten är här och jag kör säsongsvila just nu. Träningen har satts på paus, och tydligen bloggandet också.

Men jag har tränat litegrann dock. Mest promenader, vissa på en timme, andra på en halv dag! Strosat runt i rask takt i stan. Helst vid vattnet. Och går man vid vattnet en lördag kan man se båtarna nedan. Så fint!
Sen har jag hängt lite på gymmet också. Med flera styrketräningar i veckan har min rygg blivit bättre och bättre. Idag var jag hos naprapat igen och det var mycket bättre än sist för två veckor sedan. Skönt! 
Så september månad blir vilo-slappe-månaden, i oktober är jag sen redo att jobba mot mina nya mål 2012. Mer om dem senare!

Min träning som stapeldiagram, från Funbeat.se som idag uppdaterade sin sajt. Snyggt!


Säsongsvila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *