Follow my blog with Bloglovin

Hösten är verkligen här nu, sommaren är redan slut. Jag gillar verkligen vår och sommaren för att det är ljust och man kan träna massor utomhus, men på ett sätt kan det vara rätt skönt med höst också. Det blir ju som en liten omstart, och särskilt för oss triathleter som tävlar mest på sommaren, ja då blir ”breaket” mellan säsongerna mitt på hösten.
Så jag ser fram emot mycket nytt nu, det ska bli riktigt kul! Om ca en vecka sätter jag igång med träningen på riktigt inför säsong 2012 och med det lite förändringar, till det bättre!
Det är segt att ha haft ett mellanår, där det inte riktigt gick som planerat, men jag får lära mig av det och göra nästa år bättre. För det ska bli bättre nästa år! Och vilket bra år 2012 blir!
Jag har fortsatt köra vilomånad och promenerat runt holmen och runt i stan massor. Och umgåtts med vänner som inspirerar! Jag blir mer och mer laddad inför att börja träna mot mina mål jag med!

Höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *