Idag är det inte bara kanelbullens dag. Det är även iphone-dagen (spännande!) och för mig: morgonträning- och superfooddagen. Vad är det för dag för dig?

Jag kommer inte fira kanelbullens dag, men jag har firat med en skön morgonpromenad. Jag och min granne tvingade upp oss ur våra varma sängar imorse och möttes i mörkret för att raskt promenera ihop. Det är inte sommar längre, när det är mörkt ute kl.06. Brr, vad svårt det blir att ta sig ut, men iaf så mycket lättare när man bokat en träningsdejt.

Det var första morgonträningen på länge, men det är ju väldigt skönt och en bra start på dagen. Vi gick och gick och babblade om allt möjligt. Plötsligt hade vi gått långt och jag fick ihop 1h 40 min rask promenad!

Sen väl hemma slängde jag ihop en superfoodsmoothie, inspirerad av Saras recept. I min smoothie la jag:

– solrosfrön
– krossade linfrö
– chia frön
– mandelsmör
– spenat
– banan
– frysta hallon
– kakao

God morgon!

Bild på ingredienserna, tagen med min Iphone 3GS. Kan ju lätt längta efter bättre kamera i framtida iphonemodeller!

Superfooddagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *