Det är mycket nytt nu! Inte nog med att det var stora flytta-blogg-dagen idag, jag har också startat. Startat satsningen och träningen mot säsong 2012! Åh vad skönt det känns att äntligen vara igång. Jag har vilat så mycket nu så jag verkligen börjat längta till träningen. Och blivit slö och slapp, känner inte igen mig själv. Men det ska nog snart ändras, ge mig några veckor av träning så!

Projekt 2012 bjuder på mycket nytt: nya tävlingar att sikta mot, nya resor, nytt träningsupplägg och framför allt ny coach som ska hjälpa mig mot mina mål. Mina mål att bli så riktigt bra som jag kan bli! Det ska bli grymt kul!

Idag rivstartade jag med ett träningspass på gymmet. Styrka inklusive core. Bra grundstenar till en framgångsrik säsong. Berättar mer om coachen snart, jag tycker coachen förtjänar ett eget inlägg!

Klara, färdiga – nu kör vi!

Startskott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *