I morse var det mörkt och kallt. Nån som missat att hösten är här? Jag tog mig upp trots sömnbrist och mötte Sara för en morgonpromenad. Det blåste kallt om öronen och jag önskade att jag tagit mössa istället för keps. När ska man lära sig alla klädkoder hösten bär med sig egentligen? Vilken temperatur motsvarar vilka kläder? Man borde ha skrivit en fet kom-ihåg-lista sen i vintras!

Vi gick och babblade om allt möjligt. Mitt babbel mest osammanhängande, jag var riktigt, riktigt trött. Skyller på Hawaii-sändningen i lördags, då jag följde alla grymma triathleter, att jag helt vänt dygnet och lägger mig kl.02. Kroppen funkar inte så bra på 4h sömn. Men kanske blir jag trött till ikväll istället då!

Vi fick ihop en skön promenad på 70 min men när jag kom hem var jag lite frusen. Ett av alla diskussionsämnen vi avhandlade var sköna sängar – jag gick direkt till min (osköna) säng och tog en lätt tupplur på en timme innan jag sen drog till jobbet. Sova är skönt!

En mörk morgon

En reaktion på “En mörk morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *