Ikväll har jag sprungit. För första gången på flera veckor har jag sprungit, och det kändes förvånansvärt bra. Jag var rätt orolig innan hur det skulle kännas, med konditionen, kroppen och känslan efter att ha vilat så pass länge.

Men det var inga problem, jag började rätt lugnt och förståndigt. I programmet var det 45 min löpning och jag delade in det i 5 min block, där jag sprang i 3min och gick i 2. Kändes löjligt lätt, men jag vill mjukstarta lite snällt, särskilt med löpningen.

Rundan blev fram och tillbaka runt en halva av finaste kungsholmen. Det var redan mörkt när jag väl lyckats ta mig ut (efter att ha provat halva löpargarderoben för att hitta rätt outfit). Jag märkte nu att vägen runt holmen faktiskt inte är upplyst hela vägen. Det är lite klurigt att sätta fötterna rätt i mörka partier.

Men ikväll hade jag tur, en stor, fin fullmåne som lyste upp. Den sken som en stor lampa över stan. Och när jag kom till andra sidan var det sagolikt. I riddarfjärdens stilla vatten speglades ljuset och det var så vackert. En sån kväll då man bara älskar att man bor i Stockholm.

Nu är det dags att påminna mig att det är skönt att sova och att det är en dag imorgon med. Snart sängen! (om man nu kan sova när det är fullmåne?)

Fullmåne

2 reaktion på “Fullmåne

  • 12 oktober, 2011 kl. 21:19
   Permalänk

   Jaa! Det ser jag fram emot!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *