När hösten och vintern närmar sig och det blir mörkt redan när man går hem från jobbet, då är det riktigt skönt att ha en trainer hemma. Att cykla, om man nu trivs med att göra det i kyla, blir bara på helgerna i dagsljus. Med trainern hemma kan man iaf få till ett kort och bra pass en vardagkväll.

Nu var det längesen jag satt på cykeln, och ännu längre sen jag körde trainer. Det är ett rätt “intensivt sittande” när man kör trainer, det känns i rumpan! Den var ovan, och jag med, men jag var bara glad att få igång trainern utan att ha behövt uppgradera mjukvaran till senaste/häftigaste.

Det är väl nackdelen med att ha en sån high-tech trainer, precis som det är med alla system: det är mycket som kan gå fel. Men ikväll gick det precis som det skulle. Teven var på, musiken (från Glenns spinningpass) dunkade i högtalarna, och jag trampade mig svettig i en timme. Riktigt skönt att vara tillbaka på hojen!

Trainersäsongen är här

2 reaktion på “Trainersäsongen är här

 • 13 oktober, 2011 kl. 09:19
  Permalänk

  Körde också mitt första trainerpass för säsongen i förrgår och jag känner igen känslan. Fördelen med att ha en low-tech trainer är att man slipper oroa sig för om den ska starta :-) Lycka till med vinterträningen.

  Svar
  • 13 oktober, 2011 kl. 12:40
   Permalänk

   Ja jag har också funderat många ggr på att byta ner mig till en enklare modell. Men nu blir jag så förvånad och glad varje gång den fungerar, så trainerträningen blir iaf inte tråkig! haha.
   Kul att du också är igång med trainern!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *