Fredagen bjöd på styrketräning på gymmet. Jag körde mitt nya program med övningar för rygg, ben, bröst och bål igen. Samma som i måndags, men nu kändes det bättre. Jag har gått med träningsvärk i benen hela veckan, det är väl nackdelen med att ta långa träningspauser. Man glömmer lätt hur träningsvärk känns när man tränar mycket!

I lördags gick jag upp när alla andra vanliga människor går hem (från krogen). Åkte buss, t-bana och stod först av alla och väntade vid simhallen i förorten för simträningen. Kände mig grymt nöjd att jag lyckats ta mig dit, och inte sovit vidare. När alla sen kommit fick vi reda på att nycklarna tyvärr var på vift, och att vi inte kunde ta oss in. Ingen simning alltså.

Men jag och Anna kom på plan B. Vi tog en promenad in mot stan istället. Vi hade inte setts på länge så hade mycket att prata om! Vi gick i rask takt på tomma promenadvägar. Även om det nu inte var lika tidigt, så räknades det ändå som en väldigt tidig lördagmorgon. Från Vårby till Hägerstensåsen tog det 90 min, och sen var man vaken!

Under dagen blev det sen mer promenerande, mest vid sjöstan och på söder. Lite rekande där, och provade att åka den lilla båten sjöstan-söder också. Fint och lugnt är det där, och jag var ute i friska luften hela dagen.

På eftermiddagen var jag sen sjukt trött, så dagens andra pass blev uppskjutet till söndag, och jag somnade i soffan redan kl.18. Ska man verkligen vara hösttrött redan?

Lite oplanerad vila

2 reaktion på “Lite oplanerad vila

 • 17 oktober, 2011 kl. 08:39
  Permalänk

  Där på den bilden skulle man bo! Väldigt fint! Jag tycker också man behöver mer sömn redan – lätt att slockna tidigt på kvällarna när det är mörkt.

  Svar
  • 18 oktober, 2011 kl. 13:23
   Permalänk

   Ja visst skulle man! ;) Skönt, då är det inte bara jag som är trött då. Som läkaren sa “men alla är trötta”. Jahapp, då stämmer det!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *