Inte nog att jag var trött och sov bort middagen i lördags, sen sov jag gott och vaknade vid brunchtid på söndagen. Ja men söndagar då sover man väl till brunch?

Då jag sparat (skjutit upp) gårdagens trainerpass hade jag nu hela två pass att ha roligt med idag. På eftermiddagen när jag slappat färdigt satte jag igång musiken och blev direkt peppad att träna. Körde ett svettigt pass på trainern under en timme. Kollade på teve och lekte lite med kadenser och fick upp pulsen. Man kan inte titta på nåt för avancerat på teven, det går liksom inte att vara så koncentrerad under trainerpasset.

På kvällen tog jag sen mig an dagens andra träningspass. Det blev ett löppass på 45 min. Jag var väl inte jättesugen att ge mig ut i mörkret, men det känns som det bara är en vanesak. Det kommer ju vara mörkt sen hela vintern, så lika bra att vänja mig nu.

Och det var faktiskt en rätt bra tid att springa på, en söndagkväll. Det var nämligen gott om plats på min favoritrunda runt kungsholmen. Nästan tomt förutom alla hundägare då. Men söndagsflanörerna hade ju redan gått hem, skönt! Fick ihop ett behagligt pass, där jag blandade löp och gång. Bygger fortfarande upp inför mer löpning senare. Säsongen är lång!

Söndagsslapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *