I lördags gick jag upp galet tidigt igen. Dock var jag så trött i fredags så jag skippade träningen och la mig ovanligt tidigt. Morgonpigg är det nya. Vem vill vara uppe sent liksom när man kan träna tidigt?

Kl.07 var jag ute i Vårby för simträning med Micke och gänget. Idag fick vi extra pepp och inspiration av att Helena – Hawaii-finisher – var på plats, och hängde upp medalj och finishertröja så vi fick se. Tyngsta och fetaste medaljen jag någonsin sett! Respect att ha en sån!

Efter lite snack, var det sen dags att hoppa i poolen. Efter 10 min uppvärmning körde vi sen stationsträning.

Station 1
Loop, medleyövningar:
25 fjärilskick med en arm
25 dubbelarmtagrygg
25 dubbelbenkickbröst
25 demont
50 vanlig medley

Station 2
10x50m på tid, med ca 20 sek vila emellan. Tror jag snittade runt 45-47sek på mina. Fick bra personlig feedback, med tips om hur jag kan förbättra greppet/draget i vattnet.

Station 3
Draftingövningar. Både dra och ligga bakom, samt testa dra/bli dragen med snöre.

Station 4
50 hårt – 50 lugn med 5 sek vila. Repeat.

Det kändes bra idag igen och det var roligt att träffa alla där! Jag blev lite trött efter station 2 med alla 50:orna. Känns att jag inte simmat så mkt på sistone. Men det kommer bara bli bättre och bättre!

Efter simningen åkte vi sen till IKEA för 10kr-frukost och snack. Helena visade bilder och berättade allt om Hawaii. Kul att höra! Nu satsar vi alla mot nästa säsong, och många drömmer om att någon gång ta sig till den där ön.

Jag hade sen ännu ett pass under lördagen. Det dröjde till eftermiddagen innan jag tog mig ut. Ett löppass på 45 min stod på schemat och jag stack ut för att köra runt Kungsholmen som vanligt. Det var lite blandat väder och hade regnat för det var rätt lugnt ute ändå. Skönt.

Jag varvade löpning och gång (3 min + 2 min) och lyssnade på bra musik under tiden. Körde igen utan pulsklocka och det var skönt. Fick en skön känsla i kroppen efter att ha svettats rejält. Svårt det där med löparkläder, det kändes varmt i helgen!

Ja det var helgens träning. Var egentligen planerat mer men så blev det inte. Fick huvudvärk igår som höll i sig även halva söndagen. Trist när man är ledig och har tid att fixa/greja/träna, och så är man bara inne i huvudvärksdimman. Får hoppas den håller sig borta nu.

Lördagsnöje

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *