Idag fick jag återigen påminna mig om att göra det bästa av hösten. Liksom vinna på något sätt. Så jag tog mig ut i området runt kontoret för en snabb, kort lunchpromenad. Promenad + solstrålar i ansiktet + vackra vyer = win!

Promenerade även sen hem från jobbet som vanligt, då var det mörkt. Men jag hade rätt fokus och visste att idag var det trainerträning som gällde. Trainer – träna – trainer – träna. Inte tänka på soffan eller varma filtar eller te och sånt. Bara svettas på cykeln. Min fina tempocykel!

Så jag var laddad när jag kom hem, hann fixa lite hemma och sen var det träningsdags. Kollade på teve lite sådär okoncentrerat och fokuserade istället totalt på mitt träningspass. Blandad kadens, lite olika nivåer och skönt tramp i 60 minuter. Lyssnade på musik högt, ja i min ipod denna gång för att slippa grannfejden.

Det var riktigt skönt att träna (det är det ju alltid, hur kan man någonsin glömma?), och jag tänkte på att jag är i min vinter-puppa just nu. Ska träna, träna, träna och överleva vintern. Till våren ska jag komma fram, vältränad och redo för race!


Ok, hösten var lite fin idag ändå

Cykeln vs soffan 1-0

2 reaktion på “Cykeln vs soffan 1-0

 • 27 oktober, 2011 kl. 14:43
  Permalänk

  hej
  Din blogg inspirerar verkligen till träning :)

  kanske du kan tipsa om lite trainer pass.
  Jag fick just en trainer till låns för en månad och tänkte använda den minst 3ggr/vecka.
  Tack på förhand!

  Svar
  • 27 oktober, 2011 kl. 19:48
   Permalänk

   Absolut, ska skriva ett inlägg om trainerpassförslag!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *