Så vad är det jag siktar mot nästa år då? Jo det ska jag berätta! Jag är anmäld till 2012’s tävlingar sedan länge, då anmälan öppnar ett år innan tävling och platserna oftast tar slut fort. Bättre då att bestämma sig i tid och få (köpa) en plats!

Nästa år blir det två Ironmantävlingar för min del. Jag har ju kommit på att det är den distansen jag gillar mest. Långt, kräver uthållighet, och jag har fortfarande mycket tid kvar att plocka på min bästa tid. Room for improvement alltså!

Så 2012 blir det Ironman Texas den 19 maj, följt av Ironman Switzerland den 15 juli. Erfaren av lärdomarna från iår har jag nu valt två tävlingar med hela 8 veckor emellan. Tid för att både återhämta sig och ladda om för ett nytt race!

19 maj i The Woodlands, TX
15 juli i Zurich, Schweiz


Det ska bli riktigt roligt att åka iväg och tävla. Det är ju så kul att resa och även uppleva triathlonstämningen i andra länder! Det ska bli häftigt att åka tillbaka till USA, 5 år efter att jag startade med triathlon och körde min första triathlontävling, just i USA.

IM Texas verkar ha en härlig bana, simning utan våtdräkt i någon flod, cykling på rätt flack men blåsig bana och sen en flack löpning på det. Och så just ja, det är varmt i Texas. Men hellre varmt än kallt tycker jag!

Zurich blir också kul, hört att det ska vara fint där! Någon nämnde nåt om berg, men det får jag kolla upp senare!

Nån mer som ska dit? Eller kanske någon som redan kört tävlingarna som har tips?

Tävlingar 2012

6 reaktion på “Tävlingar 2012

 • 27 oktober, 2011 kl. 23:19
  Permalänk

  Jes! Schweiz! Backarna är dina vänner! Om inte innan så ses vi där!

  Svar
  • 28 oktober, 2011 kl. 21:19
   Permalänk

   Japp! Klart vi får träna lite ihop innan dess, simulera backar så vi sen inte märker att de är där under tävlingen. Du cyklar ju sjukt snabbt nu också!

   Svar
 • 28 oktober, 2011 kl. 08:45
  Permalänk

  Låter som två häftiga tävlingar. Lycka till!

  Svar
  • 28 oktober, 2011 kl. 21:20
   Permalänk

   Tack! Hoppas på att de blir grymma, både prestation och upplevelse.

   Svar
 • 28 oktober, 2011 kl. 09:04
  Permalänk

  ÅH vad häftigt!

  Ska bli kul och följa din väg! Du är en grym inspirationskälla!!

  Svar
  • 28 oktober, 2011 kl. 21:20
   Permalänk

   Tack! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *