Värst vad den här veckan försvann snabbt! Men nu i slutet av veckan känns det så mycket bättre än när den började. Många träningspass har hunnits med, och även vila i form av bra sömn.

Blev morgonpromenad med Sara både igår och idag. Vi hasade runt kungsholmen i mörkret. Jag försöker verkligen att gå sådär hurtigt och snabbt på morgonen som proffsiga morgonpromenerare gör, men jag lyckas inte! Jag kan inte gå så snabbt, inte när jag är så trött! Men det blir mycket filosoferande på morgonen, och det är trevligt.

Igårkväll torsdag var jag ute i Vårby med Human Ambition-gänget för simträning. Dagens simpass bestod av stationsträning. Vi var ca 4 pers i varje bana, och 4 olika banor/stationer som vi roterade mellan. 3 st stationer som var mycket teknik, och så en som var all-out-50:or. 8×50 på tid och så hårt som möjligt för att pressa upp tröskelnivån.

Jag fick starta sist i min bana under 50:orna, och vi körde med 10s lucka så man hade gott om plats. Körde på rätt bra och fick lite tekniktips och feedback så att jag sen simmade ännu bättre. Kom ner på 41,8s som bäst, och tror det var en rätt ok tid för mig ändå! Körde en stabil och rätt progressiv serie och slutade med att jag simmade snabbast i min bana. Roligt!

Idag har jag haft ledig-fredag och hunnit fixa hemma och vila. Förutom promenaden imorse har jag också hängt en sväng på gymmet. Gick till SATS och råkade komma dit precis när alla andra slutar jobbet. Men, som tur var, fanns det rätt gott om plats ändå. Körde mitt styrkeprogram för rygg, ben, core, och slapp vänta på några maskiner.

Det kändes bra med styrkan och jag tycker faktiskt att styrketräning är riktigt roligt! Kul också att skriva upp vikterna man kör (såklart) så att jag sen för varje vecka ser och känner förbättringarna! Jag ska bli stark, och snabb, förhoppningsvis!

Snart blir det sova och mer simning imorgon bitti. Upp klockan 6 en lördag blir snart en vana!

Veckoslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *