Lördagen blev en skön träningsdag. Upp klockan 6 och ute vid vårby kl 7 för morgonsimträning med Human Ambition gänget. Det är ett skönt gäng som simmar tillsammans, och det känns faktiskt normalt att hänga där ute tidigt en helgmorgon. Halva grejen med passet är just att träna tillsammans, att träffa alla glada människor gör hela dagen bra!

Denna gången körde vi efter uppvärmning en loop med hårdare 25:or blandat med lugnare teknik 100-ingar. Loopade på i ett bra tag, sen i slutet av passet körde vi simdragkamp, där vi simmade mot varandra med rep och kvalade sen fram en vinnare av alla. Föga förvånande blev det varken nån i vår bana, eller en tjej för den delen heller. Men det var kul så länge det varade, jag fick köra två heat.

Efter simningen åkte vi sen och käkade frukost på IKEA. En väldigt trevlig lördagsrutin! Snack om träning, tävlingar, avklarade och planerade. Och livet allt däremellan. Vi åkte sen in mot stan och jag och Nadja tog en skön promenad över västerbron hemåt mot kungsholmen. Det var en riktigt fin höstdag. Bara knappt lunchtid och nu hade staden vaknat. Blå himmel, fina höstfärger, vindstilla och varmt ute. Skönt!

Sen hem och fixa lite, hämtade min nyservade cx-cykel på CC, och passade på att snacka cykelmek, som jag verkligen måste lära mig mer om! Väl hemma var det sen dags att byta om till löparkläderna.

Hade ett löppass på 45 min på schemat, och mötte upp med Nadja för löpning ihop. Det var så himla skönt att komma ut i dagsljus för en gångs skull! Vi tog en lugn löptur runt kungsholmen. Det blev det korta varvet, och vi varvade 3 min löpning med 2 min gång.

Ett lugnt, men väldigt trevligt pass! Jag hade haft fullt upp under dagen så jag hann inte fundera på om jag orkade ge mig ut eller inte. Och sen om man bestämmer träff så måste man ju pallra sig ut! Riktigt nöjd med dagen, kändes bra i kroppen, och energiboostad i själen!

Lördagshäng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *