Mörkret har slutit sig kring Sverige och det är nu det gäller att drömma sig bort. Drömma mot målen som kommer, och härda ut i höst- och vintersverige!

Jag har ju självklart en countdown-app på min telefon nu som räknar ner tills min nästa tävling – Ironman Texas. Såg idag att det är endast 200 dagar kvar! Jämnt och bra och nu gäller det att fokusera.

Vi snackade om det i helgen, jag och min klubbkompis Thomas som skall dit (och några andra svenskar också vad jag vet), och vi diskuterade det här med acklimatisering. Inte bara till värme och blåst, utan till hela Texas Cowboy grejen. Det blir att träna till Dallas theme på passen, vänja sig vid cowboy hat och boots. Vi ska liksom blend in när vi är där så vi kan slå alla amerikaner med häpnad!

Jag har bara varit i Dallas en gång, på kort stopover på flygplatsen för typ 10 år sen, men då såg jag en massa oljegubbar i cowboyhatt, så det måste vara så de ser ut i Texas? Och J.R har ju hatt…

Så nu kör vi! Yeehaw!

Nedräkning, 200 dagar kvar idag

Träningslåten hela vintern…mmmm!

Howdy y’all

2 reaktion på “Howdy y’all

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *