Nu kommer nyheterna från WTC angående ändringarna av lotteriet inför Kona, Hawaii. Det gäller alltså att köra 12 Ironman lopp så kan man få en plats till Hawaii såsmåningom.

Så det finns en chans för oss med mindre talang – nej jag menar utan rätt gener – också! Väldigt diplomatiskt av honom, haha. Jag vill till Hawaii någon gång i livet, men helst av allt vill jag kvala dit. Men om det är helt kört kanske denna lösningen känns bra efter 11 försök till? Det återstår att se. Jag ska iaf försöka bli snabb först!

Men då kan ju vi med mindre bra gener också boka resan till Hawaii innan kvalplatsen är kirrad. Ja menar, det är ju bara att anmäla sig och casha in kvalplatsen om man är snabb? Piece of cake. Eller? ;)

Idag öppnar lotteriet. Vill man vara med så kolla in: http://ironmanworldchampionship.com/

M-dot nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *