Det här med att ha en morgonträningskompis är alltså guld värt! Och speciellt när hon är hundvakt och måste gå ut så mycket som möjligt. Då blir det ju också nästintill omöjligt för mig att banga vår träningsdejt kl.06 på morgonen.

Idag körde vi jogg istället för morgonpromenad för ovanlighetens skull. Har löpning på schemat och ikväll ska jag på idrottsmassage, så det var helt enkelt morgonträning som gällde. Men det kanske är bra att passa på nu när man blivit lite morgonpigg automatiskt efter vintertidsomställningen. Det gäller att hänga i och gå upp tidigt då, för det är ju så skönt att “få nåt gjort” när andra sover.

När jag stod och väntade på Sara och hunden vid vår mötesplats såg jag redan flera morgontränare. Någon tjej kom joggandes förbi. En stod dock också och väntade på morgonkompis, men efter telefonsamtal till denne kompis som antagligen fortfarande låg i sängen, fick denna tjej traska iväg själv. Jag och Sara har som vana att sms:a varann precis när vi går upp. Kanske både bra och dåligt, för det är ju skönt att veta att den andra är på g, men jag själv känner att om Sara inte kommer då har jag svårt att gå ut i mörkret själv! Så om jag inte får något svar på sms:et är det stor risk att jag somnar om!

Idag var vi rätt trötta båda två, men med en glad hund mellan oss piggade vi på oss. Det blev en skön morgonjoggrunda runt halva kungsholmen. Vi varvade 3 min löpning med 2 min gång. Jag var lite stel och seg i början, men när jag fick upp värmen kändes det bättre. Lite tunga ben efter styrketräning på gymmet igårkväll.

Men vi joggade på och tiden gick fort och det var snart ljust ute, ovant! Väl i rålis fick jag springa några bonusvarv själv för att få ihop min timmes löpning. Men tack vare Sara och Trixa blev morgonträningen av!

Morgonlöpning

2 reaktion på “Morgonlöpning

 • 1 november, 2011 kl. 17:35
  Permalänk

  det var svårt att komma upp imorse, men joggen gör att det faktiskt går lite fortare att komma runt!! :)

  Svar
  • 1 november, 2011 kl. 22:46
   Permalänk

   Mm vi fixade det bra tycker jag!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *