Igår gjorde jag värsta rookiemisstaget. Jag tränade så hårt att jag mådde illa efteråt. Det var inte igår! Men som tur var så var det faktiskt värt det såhär i efterhand, för det var ett riktigt bra träningspass (och nu mår jag ju bra igen)!

Det var spinning som gällde igårkväll. Istället för att bara harva på trainern i min ensamhet blev det lite variation med att gå på ett socialt och kul spinningpass. Dock är jag väl lite tävlingsinriktad så jag kör ju på som en galning då. Men så var det ju så bra drag, så bra musik och en peppande instruktör!

Michel körde 90 minutaren på SATS medis igår, och det blev ett tufft pass. Efter uppvärmning satte vi sen igång med huvuddelen av passet, som bestod av tre block. 3x (4-5-4 min på strax under tröskel, med 1 min vila emellan) samt 3 min lugnare mellan varje block. Jag fick upp puls och intensitet snabbt, men vet inte om det beror på värme i spinningsal eller att jag bara var pepp och körde på hårt.

Jag kämpade på  och hade ungefär samma belastning de 3 blocken igenom. Sen var jag rätt trött men då var det bara 20 min kvar av blandat backe och flacken, dock med intervall-liknande inslag.

Jag hade nog druckit lite dåligt innan, och min vattenflaska var slut efter bara 40 min.Sen var jag lat så jag orkade inte gå iväg och hämta mer, eller jag menar jag ville ju inte missa nåt av passet!

Passet var grymt roligt och jag mådde rätt ok under tiden! Kände dock mot slutet att jag nog skulle få vätskebristhuvudvärk, men det kunde det vara värt.

Tog mig dock sakta hemåt efter dusch och kände att jag mer och mer mådde lite kasst. Kom hem, var glad att jag inte inverterade en middag, men nästan på. La mig på soffan med en hink i närheten. Somnade, vaknade vid 04 och fortsatte till sängen.

Vilken bra träningsdag! Får nog lära mig av misstagen och kanske inte maxa med vätskebrist. Men det var ju så roligt att spinna!

Rookiemisstag

2 reaktion på “Rookiemisstag

 • 3 november, 2011 kl. 20:12
  Permalänk

  Låter inte så mysigt. Tur att illamåendet försvann med lite sömn i alla fall!

  Svar
  • 5 november, 2011 kl. 00:52
   Permalänk

   Mm, var mest glad att jag inte fått vinterkräksjukan!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *