Nu är det redan helg igen, och slutet av veckan flöt på som vanligt. Tränar på och det känns riktigt bra, både i kropp och huvud! Var ute i Vårby i torsdags kväll för simträning med gänget. Det blev både Lasse-serie och voltvändningsövningar.

Lasse-serie är (tydligen) när man kör följande i truckarfart, med ca 10sek vila mellan varje set:
200-150-100-50
150-100-50
100-50
50

Voltvändingsträningen gick hyfsat, förutom när jag fick hjärnsläpp och stannade lite väl länge under vattnet helt disorienterad. Nä, här tränar vi nässköljning liksom. Hm. Men till slut fick jag till min vanliga vändning, och den känns helt ok. Konstigare var det dock att göra den på andra hållet, alltså som att man skulle simmat i vänstertrafik. Men jag gillar voltvändingar, det känns proffsigt på nåt vis, och man kan iaf låtsas att man är simmare! Vi fick till ett helt ok simpass och imorgon lördag blir det dags för mer!

Idag hade jag ledigfredag som vanligt och hängde en del på gymmet. Körde mitt styrketräningsprogram och var där mitt på dagen idag. Var väldigt hardcore-gym-människor där och jag försökte smälta in, haha. Nej, men styrkan gick bra, det börjar kännas i musklerna nu att de får jobba på lite andra vis! Så här mycket (och regelbunden) styrka har jag inte kört innan på riktigt, riktigt länge!

Imorgon blir det förutom simning också löpning, och jag har laddat upp med ny musik i min ipod. Musik som peppar och som gör att jag kör bättre. Har även ipoden på gymmet när jag fokuserat kör mina övningar. Det lär bli många löppass till låten nedan. Me like!

Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah

I get a good feeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *