Lördagen blev en lång dag som vanligt, jag vaknade vid 06 och åkte ut för simträning med gänget i Vårby. Glada, pigga samlades vi för bra simning. Det var stationsträning igen på gång, och vi körde 3st stationer med teknik (kick/skovel/rena teknikövningar) och den fjärde med lite fart. Det var den jag började med efter uppvärmningen.

5×100 skulle simmas på tid, och på ett progressivt sätt. Alltså fart 1-5. Vi fick lång vila och skulle våga maxa på på de sista två hundringarna. Jag fick äran att starta i vår bana, och vi hade mkt avstånd, så jag kunde voltvända som jag ville.

Under uppvärmningen hade jag känt mig seg och lite trött, men under hundringarna vaknade jag till, och simningen kändes plötsligt bra! Jag fick till en bra progressiv serie, startade på 1.53 och slutade på 1.35. Det KAN ha varit PB på 100m, vem vet. Kanske det som är bra med att vara glömsk och inte hålla reda på tiderna, vi säger att det var PB idag!

Efter simträningen blev det sen IKEA-frukost som vanligt, alltid lika trevligt!

Under dagen var jag sen och promenerade runt i stan. Blev promenerande runt i flera timmar, och jag blev lite tröttare och tröttare när mörkret kom, men visste att jag hade ett löppass som väntade på mig när jag kom hem.

Det var bara ren vilja som fick mig att ge mig ut. Jag var trött, men det känns ändå så mycket lättare att ge mig ut nu när det iaf är bra väder, även om det är mörkt. Inget regn, ingen blåst, bara rent mörker, men jag hade min bra musik i ipoden som peppade!

Jag stack ut direkt när jag kom hem, innan jag hade hunnit fundera på om jag orkade. Löpningen var skön, jag blandar fortfarande både löpning och gång, och jag hittade en låt som gjorde att jag powerwalkade lite fortare än normalt. Det blev ca 50 min löpning runt kungsholmen. Lugnt och skönt och jag avslutade i rålis där det var helt tomt. Jag var riktigt nöjd när jag kom hem. Fixat dagens pass bra!

Snabba hundringar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *