Måndag igen, ny vecka och nya träningspass. Yey! Men först, en skön sovmorgon och lite småtrött hela dagen för att liksom inleda veckan. På måndagar får man ju vara trött, och allting få gå fel, för det är ju måndag! Vaknade som tur var till liv mot kvällen, promenerade hem från jobbet och direkt till gymmet.

Det var dags för styrketräning och det var lite nytt upplägg idag efter 4 veckors träningsprogram. Nu tycker jag det känns lite iaf att jag har några muskler i kroppen, gött! Det var måndagsträngsel på gymmet som vanligt, men ändå helt ok i styrkedelen. Jag körde mina övningar med bra svar i musklerna och kunde köra på med bra tempo, slapp köa för maskinerna.

Kom hem och möttes av en favorittidning på dörrmattan. Triathlete Europe gillar jag att läsa, den är den bästa triathlontidningen tycker jag, av de jag läst. Den innehåller lite mer substans och läsvärda artiklar än vissa av de andra tidningarna som mest satsar på tester av alla de slag. Ett hett tips är att prenumerera på den direkt från England istället för att köpa lösnummer i handeln. Väldigt mycket billigare per nummer att prenumerera!

Så nu har jag nåt att läsa ikväll innan jag somnar och inväntar en piggare tisdag! Och ja titta där, där står ju nya cykelvinterskorna och påminner mig om att jag ska cykla utomhus, snart!

Måndagströttheten

En reaktion på “Måndagströttheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *