Imorse snoozade jag så länge att det var ljust ute när jag gick till morgonträningen. Fasiken vad det är skönt att sova just på morgonen, varför är det så?

Trots förseningen hann jag ändå till gymmet för att köra mitt styrketräningsprogram. Det var nästan bara bra faktiskt, för jag var liksom lite senare än alla andra, så det var gott om plats!

Jag körde mina övningar som stärker rygg, bål, axlar och ben, och vaknade till liv bra där inne på SATS. Morgonen är en bra tid att träna, man vaknar till och det är lugnt på gymmet. Men en möjlig nackdel kan vara att jag kände att jag kanske var lite morgonsvag ändå. Eller så var det bara löpningen från igårkväll som satt kvar i benen?

Hursomhelst så är dagens träning avklarad, och det känns riktigt bra i kroppen. Ikväll blir det mingel med triathlonbrudarna i stan, en pepp-fest för att fira hur säsongen gått för oss alla. Ska bli riktigt kul att inspireras av alla och höra lite mer om Hawaii-äventyren!

20111109-144028.jpg

Morgon på gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *