Slutet av veckan bara flög förbi som vanligt. Träningen flyter på bra, och jag har fått till rutinerna nu. Torsdagkvällen spenderades i Vårby med simgänget som vanligt. Vi körde teknikövningar under de 90 minutrarna. 25:or med fokus på andning, alltså så lite andning som möjligt! Även lite glidövningar och vattenläge.

I fredags var det lutzendimma över Stockholm. Men jag kom ut, ut och cyklade! Hade bestämt cykelträff med Mats, så vi möttes på förmiddagen och cyklade ut mot Ekerö. Jag på crossen och han på mtb, så det var inga farter att snacka om. Men kroppen och benen får ju jobba ändå, de har ju ingen aning om hur fort det går!

Jag var grymt nöjd med att ta mig ut på cykeln. Så härligt! Vi kom ut en bit på Färingsö innan vi vände hemåt igen. Var inte meningen att köra för långt pass såhär på försäsongen. Totalt 2h 15 min med transportcyklingen inkluderad. Riktigt kul att komma ut, och trevligt med sällskap!

Idag lördag har jag hängt i Vårby igen, med en lite mindre version av simgänget. Vi var bara 2-3 i varje bana men körde på och peppade varann. Dagens simpass var en blandning av långt och lugnare med kort och hårt. Jag var morgontrött och seg i början, och det kändes i simningen. Sirap kan man säga. Men sen när vi väl körde 24x25m med lite fart så vaknade kroppen till liv. Härligt!

Efter passet åkte vi till IKEA som vanligt för trevlig träningsfrukost. Avhandlade ämnen som träning, hur galen andra tycker man är, den viktiga dyra flashiga utrustningen, och planen inför tävlingar nästa år. Alltid lika kul!

Jag blir ofta lite seg och trött sen på lördagarna, men idag tog jag en skön powernap efter lunch. Sen fick jag tvinga mig upp och slängde på träningskläderna. Ett löppass skulle avklaras, och helst ville jag göra det i dagsljus. Men dimman från igår hängde visst kvar idag med.

Stack ut i dimman och sprang mitt pass. 45 min löpning avklarades med 4 min löpning + 1 min gång-strategin. Nu känns det ännu bättre med löpningen och jag måste verkligen komma ihåg klockan och påminna mig att gå, för nu känns det inte som att det behövs längre! Men jag fortsätter någon vecka mer med det för att vara lite schysst mot kroppen.

Är väldigt nöjd med helgens träning så långt. Alla pass hittills avklarade, och med massor av träningsglädje och boost!

Jag kom ut!

2 reaktion på “Jag kom ut!

 • 13 november, 2011 kl. 15:34
  Permalänk

  Härligt att det känns så bra och motiverande med träningen nu. Man behöver kanske de där svackorna för att nå topparna också.

  Svar
  • 13 november, 2011 kl. 18:07
   Permalänk

   Visst är det säkert så, man uppskattar topparna mer när man sett botten!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *