Idag hade dimman äntligen lättat, idag såg jag solen när jag cyklade! Det var en kall men väldigt skön höstdag ändå. Jag och Mats möttes upp igen strax efter lunch för att få ihop ännu ett cykelpass i helgen. Inte så långt sådant, men vi ville ändå hinna ut och hem innan det mörknade.

Det blev en sväng ut mot Ekerö idag igen. Dock stannade vi vid FRA-rundan och körde runt där en massa varv (5st). Det blåste motvind på ena delen, och då rundan är en loop fick man då medvind ibland. Lite blandad fart kan man säga, men ändå låga farter pga crossen. Man fick jobba på och låg ibland i 18km/h. Det är då man ska intala sig att det är bra träning, det ÄR bra träning!

Vi jobbade upp pulsen och körde lite olika intervaller när vi trampade runt där. Vi fick ihop ca 2h 20 min cykling idag och det räckte bra. Och vi hann hem innan det var mörkt!

Det var en cyklisternas och ryttarnas dag där ute på Lovön idag. Det var vi som körde runt runt, såg lite hästar och ryttare på fälten, en del rullskidåkare på cykelbanan, och en supersnabb tempocyklist. Ja vi är några kvar som kör ute ändå. Nu är det ju perfekt höst/vinterväder. Uppehåll, inget slask på marken. Så skönt! Även om spinning- eller trainerpass kan vara skönt så slår det inte en härlig cykeltur ute!

Fler som körde söndagscykling idag?

Höstcykling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *