Redan måndag igen! Helgen bara försvann, men nu ligger en ny vecka framför mig, med fortsatt bra träning. Rutinerna är på plats och dagens träning var styrketräning (som vanligt). För en gångs skull gick jag upp tidigt en måndag och gick till gymmet på morgonen.

Lugnt och skönt på gymmet, bara stammisarna där. Och alla som körde klasser var redan på plats när jag släntrade in strax efter kl.07. Lugnt på gymmet men det pumpade bra och peppande musik på hög volym ur högtalarna. Slapp nöta min egen ipodmusik idag. Var peppad och körde på bra i mina styrkeövningar efter att ha värmt upp på cykel i 10 min.

Kunde höja på en del övningar idag och det känns alltid bra. När jag styrketränar måste jag alltid skriva upp exakta vikter och reps i min bok, detta hjälper mig att förbättra mig varje gång. Att bara försöka gissa eller komma ihåg vikter funkar inte för mig, då skulle jag stagnera!

Benen var dock lite, lite mosiga sen cykel- och löphelgen. Det kändes att de hade fått jobba lite! En skön morgon på gymmet, och träningen avklarad.

Kvällen spenderades istället med promenad och fika med snabba-Karin. Min kompis Karin som springer maran på strax över 3h och är en stor inspiration! Alltid lika kul att ses!

En bra start på veckan alltså, nu är det bara att köra på!

En måndag

2 reaktion på “En måndag

 • 15 november, 2011 kl. 08:30
  Permalänk

  Härligt! :)

  Vad är det för styrkeövningar du brukar köra?

  Svar
  • 15 november, 2011 kl. 11:40
   Permalänk

   Jag kör övningar för ben (utfall, benpress), rygg (rodd, latsdrag), axlar (baksida, hantelpress), rotatorcuffen och core! En bra blandning :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *