Hemma hos mamma i helgen började jag rota igenom lite gamla fotoalbum. Mindes tillbaka till mina hästtjejs-år.

Jag är en på eller av-person, allt eller inget. Engagemang till 110% när jag hittar något jag gillar. Under barn och tidig tonår var det hästar som gällde. Hästar, ridning varje dag, stallet, böcker, noveller om hästar, egen hästtidning (som andra barn till och med prenumererade på!), ridläger på somrarna och hopptävlingar så mycket det gick.

Påminner lite om mitt intresse nu för triathlon, kanske? :)

Hittade denna bilden, från en tävling kanske -94/95? Jag minns tillbaka till min egna häst Lilleman. Han var en underbar ponny som jag älskade! Han gillade fart och fläkt, och jag med!

Då var det hästar, nu är det triathlon, men jag är fortfarande PÅ på något intresse! Tävlingar, adrenalin, fart. Love it!

Nostalgi

2 reaktion på “Nostalgi

 • 14 november, 2011 kl. 12:39
  Permalänk

  Gud vad fin bild och så roligt att se Lilleman!! Han var bäst!

  Svar
  • 14 november, 2011 kl. 23:00
   Permalänk

   Tack! Bilden är från en tävling där vi åkte dit för att köra lätt-D och lätt-C, när vi hade gjort det och inte kört så bra vi ville, efteranmälde jag mig till lätt-B och då kom vi till omhoppning och slutade 5:a. Lilleman var rolig han, presterade bättre ju högre hinder!
   Kul att du också fick ta del av hans härliga personlighet när du var fodervärd! Hoppas allt är bra med dig, rider du fortfarande förresten?

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *