Jag kanske har gått och blivit morgonpigg helt enkelt? Imorse kom jag ut för veckans andra morgonpass på raken. Dock efter att ha snoozat i 35 minuter, men det är en annan historia. Well, jag kom upp iallafall!

Löpning stod på schemat och eftersom jag ska till Karin på idrottsmassage ikväll fick det bli morgonlöpning. Jag hade ingen aning om utetempen men jag klädde på mig en del, är extra frusen på morgonen och vill liksom mysjogga första biten ändå. Blir knappast jättevarm direkt, så då är det skönt med ett extra lager!

Då jag var lite senare ut än planerat så timade jag in soluppgången. Riktigt fint och skönt att springa i dagsljus en vardag! Ovant. Jag joggade på i min 4 min löp + 1min gång struktur och tog det som sagt lugnt i början. Det kändes helt ok, och efter ett tag vaknade kroppen och jag kunde öka på farten lite.

Det blev en runda runt halva kungsholmen och bort och snurra lite i rålis. Sen samma väg tillbaka. Det blev ljusare och ljusare och staden vaknade till liv. Det var riktigt vackert som alltid, där vid norrmälarstrand.

Hemma igen efter dryga timmen, och jag var ändå i tid för att hinna till jobb. Riktigt skönt att få dagens dos av sol!

20111115-123617.jpgSom mörkast, blev bara ännu finare (ljusare) sen!

Löpning i soluppgång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *