Förr-förra helgen gick Ironman Florida av stapeln. En simning med våtdräkt i havet, en superplatt och snabb cykelbana följt av en platt löpning. Svenske proffset David Näsvik körde, och kom in på en fin 13e plats med 8:38 trots en del problem under löpningen. Han är grymt snabb!

Ett snabbt lopp som tros vara det mest populära ironmanracet (Arizona kommer strax efter). Förra söndagen sålde platserna till 2012’s lopp slut på 16 minuter. 16 minuter! Det är helt galet!

Galnare var nog att jag hade sån tur att jag fick tag i en plats! Har suttit bänkad vid datorn vid tiden för loppanmälan de senaste två åren och försökt få tag i en plats, men inte lyckats pga krashade servrar och otur. Men nu var turen på min sida! I november blir det Florida! I’m excited!!

Populärt race!

6 reaktion på “Populärt race!

 • 19 november, 2011 kl. 08:24
  Permalänk

  ÅH vad häftigt att du ska dit!!

  Grattis!!! :)

  Svar
 • 19 november, 2011 kl. 21:09
  Permalänk

  Tack allihopa! Just på dessa race är det faktiskt en prestation att: steg 1: skaffa en plats. steg 2: do the rest. Är glad jag är på väg att ens få starta!

  Svar
 • 2 december, 2011 kl. 13:39
  Permalänk

  Det där kommer ju gå bra! Cykelbanan kommer passa dig bra! Hoppas du får samma fina väderförhållanden som jag hade!

  Svar
  • 2 december, 2011 kl. 14:19
   Permalänk

   Tack David, hoppas på det. Supersnabb cykling! Grattis igen till din prestation, vi får ta en fika sen så får du ge lite inside information tips :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *