Redan måndag igen, jeesus vad veckorna går fort! Bara 5 veckor kvar till jul och ännu är det barmark och många plusgrader – härligt! Skåning som man är älskar jag milt väder!

Efter en helg som blev mer vila än träning, var jag idag redo för att sätta igång med en ny vecka. Ny och fylld med bra träningspass, lite hårdare än förra veckans “lugnare vecka”. Efter jobbet promenerade jag till gymmet vid hemmaplan. Det var skönt att vara tillbaka, var ju en hel vecka sen sist.

Det var bra stämning på gymmet, många där, men grym känsla. Många riktigt vältränade som man kunde kolla lite på och inspireras av. Själv smyger jag mest runt som en svart skugga och tänker att alla är så upptagna med att titta på sig själv, här kan jag träna i min ensamhet och precis som jag vill. Och när jag håller på med mina lätta vikter tänker jag att jag är ingen gymråtta och inte särskilt stark heller. Men jag behöver inte vara bäst på det. Det är inte min grej. Jag har iaf kört en (5) Ironman, DET är min grej. Uthållighet, det har jag!

Körde mitt vanliga styrkeprogram idag och det kändes helt ok. Kunde äntligen höja lite på benpressen och tar nu kanske lite, lite mer “normala” vikter där, men långt ifrån vad en riktig styrketränande person tar. Well, well. Jag fick pump i musklerna iaf och körde på bra!

Efter styrkan hoppade jag sen upp på konditionscykeln igen, som jag kört uppvärmningen på. Lyssnade på musik, slökollade lite på teveapparaterna och trampade på. Körde på med lättare belastning men hög kadens. Trampade på och fick upp pulsen lite och svetten rann. Trampade på där i 60 min. Skön avslutning på kvällen. Jag välkomnar nya veckan!

Tillbaka på gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *