Knappt 12 timmar efter avslutat kvällssimpass var jag på Eriksdalsbadet imorse. Mötte upp med Elin (triathlet från skåne), som är på besök i Sthlm. Vi skulle simma lite ihop och bestämde träff där på badet, en rätt sen morgon. Vad vi båda missat var att det pågick ju SM-tävlingar där just nu! Men som tur var så fick man hålla till i 50m bassängen som var uppslice:ad på andra hållet med massor av 25:or.

Fullt med simmare överallt. Vältränade, sjukt snabba, såg farligt starka ut. Ojoj. Så vi simmade på ett provisoriskt påhittat pass och snackade och kollade in simmarna i pauserna mellan seten. Pauserna bara råkade bli längre och längre, och snacket mer, men vi hann iaf få till ca 1700m simning.

Jag kände mig lite småseg i både armar och ben sen gårdagen (särskilt efter de 15 minutrarna kick!). Så mot slutet hade vi mest voltvändningsövning med och diskussioner kring varför det verkar vara trend bland simmare att visa halva röven i baddräkt. Det kanske går extra fort? Eller så är det bara trendigt. När vi sen var i omklädningsrummet såg vi tjejer som jobbade på att komma i sina snabbsimbaddräkter. Där ligger vi triathleter i lä, som tycker våtdräkten är jobbig att komma i. De där baddräkterna ser ut som en kompressionsstrumpa!

Det var intressant att se iaf, och kul att få till ett lite mer socialt simpass. Lite kändisspotting blev det också på badet. Vi såg “den där fjärilsflickan”. Ni vet, snabba SS. Trodde jag såg han där Nystrand också, men det var nog bara en kille i skägg!

Snabba simmare på badet!

2 reaktion på “Snabba simmare på badet!

  • 27 november, 2011 kl. 23:47
   Permalänk

   Detsamma! Vi får ta en löptur framöver!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *