Ikväll hängde jag på gymmet igen. Efter idogt promenerande hem från jobbet i kylan (ja idag var det ju faktiskt lite kallt!) så kom jag så till SATS för träning. Styrketräning kan jag dra mig för att göra ibland, men när jag väl är där gillar jag ju det. Det är riktigt kul, man har fullt upp med övningar och fokus, och hinner inte tänka på så mycket annat.

Idag var det extra kul för jag kände mig riktigt stark i kroppen! Inte super-duper-stark, men liksom en sån där skön känsla att jag hade kraft i musklerna. Kunde höja på många av mina övningar för ben, rygg och axlar. Och med höja menar jag då antingen att kliva upp en viktnivå på hantlar/vikt, eller att klara någon mer repetition än sist. T.om på uppvärmningen på cykeln kändes det att jag var pigg. Konstigt kan tyckas, benen kanske borde vara trötta efter helgen? Men bara skönt att vara pigg och stark!

Ikväll har jag också drömt och planerat inför 2012. Nu är resan till Texas bokad, och tävlingen börjar kännas mer nära. Nu är det på riktigt! Bara 172 dagar kvar till race! Jo, ok då, det är ju en del tid kvar. Men lika bra att ta tillvara på den träningstiden!

Stark på gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *