Morgonträning avklarad – check! Det märktes att jag inte morgonsprungit på ett tag, jag trodde vi skulle få se lite dagsljus under rundan. Man vet att det är vinter när det inte ens blir ljust under 1h 30 min löptur på morgonen!

Det var tack vare Lina jag tog mig upp imorse, vi hade bokat morgonjoggtid kl.06. Möttes trötta nere vid kungsholmsstrand. Sprang ett varv runt holmen ihop, pratade på och tiden gick fort. Då hade vi betat av 50 min, sen var det bara jag och min musik sista 40 min.

Jag sprang och sprang och sprang och bara väntade på ljuset. Men nej. Får väl lite dagsljus på promenaden till jobbet istället. Grymt skönt var det iaf att springa, skön känsla i kroppen, och pigg nu också. Får se hur länge det håller i sig, lär väl bli lite kaffe för att överleva denna dagen också!


Mörkt vid starten (och under hela rundan typ), men Karlbergsslott lyser upp fint! 

Morgonmörker

2 reaktion på “Morgonmörker

  • 2 december, 2011 kl. 14:57
    Permalänk

    Bra jobbat att komma upp! Och springa så länge på morgonen! Att ha bokat “dejt” är ju nästan ett måste för att komma upp ;)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *