I fredags var det fint väder, perfekt cykelväder. Stack ut tidigt på morgonen så fort det var ljust, och fick en hetsig tur bland alla vanliga cykelpendlare. Alla var på väg in mot stan, utom jag och Mats som körde ut mot Färingsö.

Väl förbi brommaplan lugnade det ner sig och det var skönt att cykla. Lugnt ute på vägarna och det var bara att trampa på. Vi hade följe en bit ut mot Färingsö innan Mats skulle vända hemåt. Jag hade dock bestämt att fortsätta några timmar till.

Det var fina, torra vägar, men vinden blåste lite kyligt. Kom på att jag nog måste ha en jacka med windstopper i ärmarna också, jag frös i min längdskidjacka. Jag körde ett varv ute på Färingsöloopen. Det går ju rätt mkt långsammare med crossen så det var iaf kul att hinna köra där ute en gång i vinter!

Det blev totalt en cykeltur på 4 timmar, och när jag kom hem var soffan otroligt skön. Efter en varm dusch såklart.

Dock hade lite halvförkylning smugit sig på i veckan och jag kände av det mer efter cyklingen. I helgen var jag krasslig men trodde jag övervunnit vinterförkylningen med vila och mycket sömn.

Men tyvärr slog det tillbaka idag. Är fortfarande krasslig, och ingen träning just nu. Får hoppas jag kan krya på min snabbt. Roligare att vara på g med mycket träning än att snörvla och sova bort hela dagarna.

Min fina vintercykeln – crossen. Engelsk som han är är han tvärtemot med bromsarna. Bra koncentrationsövning att hålla reda på vilken som är frambromsen! Vinterflaskan agerar som pumphållare.


Fina, torra vägar. Kanske sista helgen?

Cykling och krasslighet

2 thoughts on “Cykling och krasslighet

 • 11 december, 2011 at 19:11
  Permalink

  Inte kul med förkylningar. Verkar som om en envisare variant är i omlopp nu. Hoppas du är friskare nu! Ses i morgon!

  Reply
  • 12 december, 2011 at 14:33
   Permalink

   Tack! Ja den var envisare än vad jag först trodde. Segt som tusan! Men nu mår jag bättre, ska bli kul att ses idag!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *