Den här förkylningen och febern satt i längre än jag önskat. Helst vill man ju få en sjukdom överstökad på typ max 2 dagar och sen kunna träna på igen obehindrat. Nu blev jag krasslig längre, och det segade ut på tiden.

I lördags var jag på plats i Vårby för simning med gänget, första träningspasset på en vecka. Kände mig friskare men inte helt 100 tillbaka på banan igen tyvärr. Som tur var för mig var passet inte hårda serier utan mer fokus på glid och längd. Jag simmade på, utan större kraft och energi, men körde igenom passet och det var faktiskt riktigt skönt att träna! Trevlig frukost på IKEA efteråt var pricken över i:et. Så mkt trevligare att träna än vara hemma sjuk!

Sen i helgen har det bara blivit några promenader, men ska försöka komma igång med mer träning snart. En trevlig fika med Sofie ikväll, och promenerande i stan (och provande av löparskor, vad annars?)

Under sjukdagarna hemma har jag annars mest vilat, sovit och sträckkollat på alla serier jag inte hunnit kolla på innan. Favoriterna är Dexter och Body of Proof. Ser ni nåt mönster? haha! Två bra serier, även om de avhandlar en del blod!

Kollade på senaste avsnittet av Dexter season 6 ikväll. Så bra! Och bara ett avsnitt kvar som kommer nästa söndag. Sen får man vänta länge på nästa säsong. Typiskt! Det sämsta med serier är ju att avsnitten tar slut! Attans.

Hoppas testa lite mer träning imorgon. Hoppas kroppen håller med om att det är en toppenidé!

Snart på gång igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *