Åh en träningsdag. Äntligen! Idag har jag fått träningskicken som jag saknat. Det var riktigt nice. Hur överlever man utan träning frågar jag mig? Jag mår klart som bäst när jag får träna, och gärna mycket! Och allra helst tillsammans med vänner!

Imorse vaknade jag ubertidigt för en morgonpromenad med Sara. Utan henne hade jag inte kommit upp kan jag säga, jag var trött! Vi gick svängen runt kungsholmen och det var galet varmt för en decembermorgon. Jag hade klätt mig fel som vanligt, då jag kollat på yr.no som sa att det skulle blåsa 10m/s. Men klart, det blåste lite mer på riddarfjärdssidan, men det känns som det antingen alltid blåser storm där eller är helt vindstilla med tillhörande fint vatten. Vi fick iaf en fin powerwalk ihop!

Ikväll var jag på SATS för spinning igen, som vanligt en onsdagkväll. 90 min riktigt bra spinning. Michel var tillbaka igen, efter IM äventyret i Mexico, och så även triathlet Ann. De såg grymt vältränade ut bägge två och körde på hårt där framme. Jag tog det lite lugnt idag och smög in och tog en cykel långt bak, längst ut på kanten.

Det var ett riktigt bra pass idag, precis vad jag behövde. Grym musik som pumpade på, dunkade och jag bara kom in i ett flow. Spinnade på och pulsen steg snabbt. Ett tecken på att jag vilat lite mycket på sistone, för det kändes i kroppen att den fick en liten chock. Efter uppvärmning körde vi sen intervaller i mängder. Det var allt från några 20 sek ruscher, till 30sek och sen 40sek. Sedan var vi uppdelade i 3 lag och körde 30sek hårt och då 60sek vila mellan de andra lagen körde varsin gång. Detta körde vi nonstop i 27 minuter. Tufft!

Jag tog i lite ”som vanligt” och glömde bort att jag inte tränat på ett tag. Efter en timme kände jag av det. Lite smått illamående och seg, men jag saktade ner och tog det lite lugnare sista halvtimman. Då körde vi 5 x 4 min tröskelintervaller med 1 min vila emellan. Jag lät mig ta det lite lugnare, jag kände iaf att jag kunde köra klart passet.

Grymt skön känsla (under större delen av passet), trevligt snack med Ann efteråt och sen en skön dusch på det. Jäklar vad det är skönt med träning!

Äntligen

One thought on “Äntligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *