Så var julen över för denna gången också. Julhelgen bara försvann! Man kan tro av min gapande tomma blogg att jag fastnat vid julbordet och julmaten, men jag har faktiskt gjort mer än så! Förutom julfirande hemma hos mamma har jag sysselsatt mig med simträning – Camp Snowman!

Det har blivit 6 timmars simträning de senaste 3 dagarna. Vi har varit ett litet gäng med coach Mike som simmat, kört styrketräning på kanten och nött teknik. Standardsvaret idag dag 3 på frågan ”hur känns det?” var: ”Det KÄNNS!”. Men så roligt det har varit! Grym simträning och roligt sällskap. Mer träning och mindre ångest över all julmat som hamnat i magen. Och idag körde vi en tröskelserie mitt i alltihopa: 10x100m på tröskel, och det kändes bra! Riktigt bra! Rätt jobbigt också, men det är nog då jag gillar träningen som mest!

Förutom julsimningen blev det också ett spinningpass förra veckan innan helgen drog igång, samt den vanliga torsdagskvällssimningen på 90 minuter. Och ja, inte att glömma: den traditionella juljoggen på julafton. Dock råkade jag sticka ut så att jag sen missade halva Kalle innan jag var hemma. Men 7 sköna kilometer i dagsljus prioriterade jag högre än en timme tecknad teve som man kan utantill.

Det var min jul det. God jul på er alla bloggläsare! Och god fortsättning! Snart är det en långhelg till, som gjord för träning! (och Camp Snowman fortsätter då!)

Dagens pass. Lägg märke till, nu kör vi minuter, inte distans. Ja men då kör vi 20 minuter stationsträning då! japp! 

God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *