Ännu en vinterdag har passerat. En av de mörkaste fortfarande med bara drygt 6 timmars dagsljus. Och ännu en mellandag på jobbet. Men det var fint att titta ut på dagsljuset. Och det är iaf milt väder!

Jag har överlevt vinterdagen med hjälp av rolig inneträning. Det blev en favorit i repris från igår, 90 minuters spinning för Michel. Dock på medborgarplatsen som vanligt.

Det var nästan samma pass som igår, det med alla tröskelintervaller. Men idag hann vi med hela 4st 13minutare! Jag tröttnar aldrig på den bra musiken, Michels ihärdiga personliga peppande, och sen sitta och mata på i tröskelpuls! Härligt!

Blev skönt trött och nu ska jag försöka mig på att lägga mig i tid för en gångs skull. Gonattsagan blir boken nedan (I’m here to win av Macca), inspiration i mängder, och nyttiga påminnelser om hur det handlar om mental styrka. Uthålligheten har vi alla tränat upp. Men det handlar om att locka fram sitt bästa när det väl gäller!

20111228-222928.jpg

Mer spinning

One thought on “Mer spinning

 • 1 januari, 2012 at 19:32
  Permalink

  Gott nytt år Karin!!

  Hoppas på att det blir ett riktigt bra år för dig!

  Jag har föresten börjat köra lite cykel på gymmet då och då….. sjukt jobbigt! :-)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *