Så var nyårshelgen förbi och nu är det nytt år. Känns ovant och konstigt att det redan är januari! 2012 har jag funderat mycket på redan, och nu är det äntligen här. Nytt år och nya utmaningar på gång!

I helgen blev det en del träning som vanligt. Började i fredags med att köra ett långpass löpning i dagsljus för en gångs skull! Sprang 1h 45 min, och mestadels i Karlbergs spår, runt, runt. Men det var rätt skönt, tomt på flanörer där, och lite mer terrängigt än just lilla kungsholmen runt.

Det var ett långt långpass för min del, men det kändes riktigt bra ändå i kroppen. Jag är glad att jag kan springa! Jag tänker på alla vänner som är förkylda, sjuka, eller skadade och bara önskar de kunde träna. Så då får jag ju ta mitt ansvar och träna för dem med nu när jag kan! ;)

Både lördag och söndag har jag varit i Vårby på simcamp Camp Snowman igen. Totalt 4 timmars simning. Igår körde vi ett jobbigt pass som handlade om att bygga upp kapillärerna. Hårt jobb blandat med statiska styrkeövningar och simning utan att andas. Det låter kanske inte så mycket, men det var grymt jobbigt!

Jag blev trött och kände av passet. Men sen på kvällen var jag hemma på nyårsfirande hos Sofie, lugnt och trevligt! Var glad att jag höll mig vaken till efter 12, haha :)

Idag var det också simning då, men då var fokus på uthålligthet och genomblås med tröskelserier. Körde bl.a 800m truckarfart + 8×100 tröskelfart. Tuffade på rätt hyfsat och kände att jag fick till simtekniken. Ibland.  Kanske blir jag snabb i bassängen till våren efter allt Camp Snowman slit?

Kul är det iaf! Alla övningar vi göra och hårda serier vi får köra. Ovanlig simträning men riktigt rolig!

När jag kom hem vilade jag en liten stund och gav mig sen ut igen i mörkret. Det var snorhalt på sina ställen, men jag sprang en sväng runt kungsholmen. Det var mörkt, rätt så tomt, och så började det ösregna mitt i passet ungefär. Men det passade rätt bra. Jag lyssnade på min favoritmusik och benen bara trummade på. Lugnt och fint. Kort pass. Skön start på året!

Lördagens kapillärpass i Vårby


Lagom enformig, bra löpmusik. Kass video dock.

Nyårshelgen

En reaktion på “Nyårshelgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *