Första veckan på året och efter nyår blir det alltid en liten extra kick framåt. Nu har ju verkligen 2012 börjat och dagarna räknas ner till allt kul som ska hända under året. Tävlingar, läger, ja och så en massa rolig träning förstås!

Jag var en av alla som hängde på gymmet i veckan. Trodde dock det skulle vara lite mer trängsel som precis efter nyår, men det var inte så farligt ändå. Det kanske kommer nästa vecka? I tisdags körde jag styrketräning och de flesta på gymmet såg riktigt vana ut. Det var nästan gladiatorvarning på vissa, och det var inspirerande att se! Där är de i sitt esse kan man säga.

Jag körde mitt vanliga pass, som jag råkat slarva med lite på sistone. Det kändes att det var dags att köra på lite övningar för axlar, ryggen och så lite ben. Benövningarna känns även några dagar senare…

Igår onsdag var jag på spinning som vanligt, på Medis. 90 min i pulszon ironmanfart ungefär. Men idag var det vikarie igen, men jag tyckte det var helt ok. Lite tekniskt strul men så länge min spinningcykel funkar och musiken hörs så är det bara att köra på! Man får väl improvisera lite!

Ikväll har jag varit ute på en superkort löprunda. Är hemma hos mamma i Södertälje igen och här har jag min alldeles egna ultra-löparbana. En perfekt liten park med gångbana runt som är drygt 500m lång. Dock väldigt mycket mer upp och ner än en vanlig 400m tartan. Men här sprang jag ikväll, 9 varv blev det. I snö för första gången i vinter, och hade mina icenbugkängor på fötterna (de som är modell äldre är lite tunga av sig).

Fick lite flashbacks till nyår 2008. Då hade jag fått för mig en galen utmaning några veckor innan året var slut, att jag skulle komma upp i 500 timmars träning. Jag drog ut på det lite, tränade väl några timmar om dagen sista veckan, och det slutade med att jag fick träna 8.5 timmar på nyårsafton. Och där blev den EN DEL varv på den här ultra-banan! Alla år efter det har jag lyckats komma upp i drygt 5-600 timmar med råge långt innan nyår, för att vara på den säkra sidan ;)

Första veckan

8 reaktion på “Första veckan

  • 6 januari, 2012 kl. 11:55
   Permalänk

   Tack detsamma! Fokus på glädje nu! Ja helt galet med tiden, kom på att det var 4 år sen jag började blogga. Det är länge!

   Svar
 • 6 januari, 2012 kl. 07:03
  Permalänk

  Karin!
  Lycka till, hoppas du får ett bra år!

  Svar
  • 6 januari, 2012 kl. 11:56
   Permalänk

   Tack detsamma! Ses i TX om inte förr!

   Svar
 • 6 januari, 2012 kl. 21:09
  Permalänk

  Härlig start. Kommer ihåg att jag läste din blog då 2008 och tyckte att du var helgalen :) .

  Svar
 • 6 januari, 2012 kl. 21:10
  Permalänk

  Haha… och nu gick jag in på inlägget och såg att jag kommenterat där också.

  Svar
  • 7 januari, 2012 kl. 13:36
   Permalänk

   hehe, jo jag såg det med. Galen var rätta ordet! Träningsgalen :D

   Svar
 • Pingback:Varför kör du tri? | Puppy Triatlete Society

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *