Igår var min 31e födelsedag. En vanlig måndag som blev så mycket trevligare för att jag fyllde år! Tack för alla grattishälsningar! Det blev ingen träning igår, men ladd för mer träning som kommer i veckan.

Och 31-åriga Karin är tydligen morgonpigg! Det var nåt nytt. Eller så var det för att Sara från Sundsvall är på besök i stan som jag kom upp imorse? Redan innan kl.06 var jag ute och sprang i nysnön för att möta upp Sara för en morgonjogg. Stockholm var väldigt lugnt och snön gjorde det tyst och mjukt. En väldigt mysig morgontur runt Kungsholmen blev det. Snacketempo för att hinna prata om allt, och skön jogg för att hålla värmen.

Fler morgonträningar blir det i veckan. Tänk vad ett år kan göra. Jag ska komma ihåg det nästa gång klockan ringer och jag helst vill snooza. Jag är ju morgonpigg nu!

Morgonpigg 31-åring

4 reaktion på “Morgonpigg 31-åring

 • 10 januari, 2012 kl. 09:45
  Permalänk

  Hurra, hurra, hurra på din dag (några timmar sent men…)
  Må det bli det bästa året i ditt liv!

  Svar
  • 10 januari, 2012 kl. 16:27
   Permalänk

   Tack Sofie!

   Svar
 • 10 januari, 2012 kl. 18:23
  Permalänk

  Så det är så alltså. Att man blir morgonpigg vid 31. Det verkar vara en bra ålder.

  Svar
  • 10 januari, 2012 kl. 22:38
   Permalänk

   Japp, antar att det håller i nu hela året! Jag räknar med det :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *