Ikväll blev det mer spinning! Jag tog mig till SATS igen för det vanliga 90min onsdagspasset. Efter gårdagen tänkte jag att 90min nu borde kännas enkelt och lätt, och att jag skulle känna mig pigg. Men nja, inte riktigt.

Det var Michel som hade passet idag också, och för en gångs skull var det lite annorlunda upplägg. Jo, vi körde de långa tröskelintervallerna (3st idag på 12 min vardera) men mixade också upp det med idioten-intervaller mellan de långa seten. Idioten bestod av en trappa på: 40-50-60-70-80-70-60-50-40sekunders intervaller med kort vila emellan.

Vi körde på där, blandandes kort och hårt med långt och “mata på”. Körde på så mycket att vi t.om gick över tiden. 90 minuter blev istället 100. Mot slutet var det pannben och vilja, och bara bestämma sig att palla med resten av passet.

Jag skippade pulsklockan idag då jag använt den så mycket så jag fått skav av pulsbandet. Jag och skavsår alltså, puh. Men det var kanske bara bra att slippa se pulsen idag och bara köra på känsla.

Det var lite tungt idag, men jag tänkte att det ändå är uthållighets- och förbränningsträning. Alla pass känns inte som man är på topp. Men jag visualiserade mig cyklandes ute, snabbt och hårt. Och då är det också jobbigt ibland, men trycker man på lite extra, så kommer man fram fortare! Och det gäller att bestämma sig, cykla på bara!

Mer spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *