Sådär ja, då har jag varit ute på morgonlöpningsäventyr imorse igen. Det här med att fylla 31 var inte helt fel ändå. Nästan studsade upp ur sängen kl.05.25. Det blev en skön repris från igår. Sprang med Sara, sprang lilla rundan runt kungsholmen (den som är 8km) fast idag sprang vi åt andra hållet. Lite variation kanske är bra?

Skillnaden var att idag var snön bortsmält, det var nästan 10 grader varmare än igår morse, och underlaget var då lite bättre. Dock blev jag för varm i min löparoutfit idag. Men det var skönt ändå. Skönt bara att ha tagit sig ut, och trevligt att springa tillsammans!

Jag var rätt glad att jag ens tog mig upp och ut idag. För man kan nog säga att jag led av lite, lite vätskebrist. Igårkväll fick jag för mig att testa min egen version av ett spinningmania. Jag gick till SATS Odenplan och körde 3st spinningpass på raken. Ett 3.5h långpass sådär på en tisdagkväll, ja varför inte?

Jag minns inte så mkt av de första 2 timmarna, det var två olika instruktörer, knappa timmen var, som körde lite blandat stående/sittande, backar och flacken. Jag körde på lite i min egen värld och hängde med i upplägget ibland.

Sen käkade jag lite nötter och sippade på mitt vatten jag hade med, och laddade för sista passet. Det var nämligen Michels 90min spinningpass, som jag har gått på nu de senaste månaderna. Nu blev jag riktigt taggad igen, och vaknade till liv. Kände dock efter ett tag att jag hade cyklat ett tag. Vi körde snabba, korta intervaller i början, för att sen gå över till långa tröskelintervaller. 4×13 min var det idag.

Jag körde på, och jobbade mot tröttheten och fettförbränningskoman. Inte helt van vid vatten&nötter-träningen än, men det kommer nog! Nöjd med mitt långpass igårkväll gick jag sen som en zombie och duschade och åkte hem. Jag tog en sak i taget och övervann tröttheten. Jag var glad att jag både orkade laga mat, äta den och lägga mig i tid. Var skönt trött då, och sov bra. Kroppen hann visst återhämta sig hyfsat ändå, eftersom jag kom upp imorse för mer träning. Härligt!

Spinningmania och lite morgonlöpning

3 reaktion på “Spinningmania och lite morgonlöpning

 • 11 januari, 2012 kl. 08:31
  Permalänk

  Grym du är! Ser fram emot när min kropp är så stark o fräsch så att jag fixar samma sak!!

  Svar
  • 12 januari, 2012 kl. 07:53
   Permalänk

   Tack! You can do it! Det handlar mkt om intensitet, när det gäller längre pass. Men visst är det så, om nån frågar typ “Varför gör du detta?” är mitt svar: “För att jag kan!” :)

   Svar
   • 13 januari, 2012 kl. 12:35
    Permalänk

    KLOKT! “Just do it for all of those who can’t” Jag kör på samma tema… eller försöker iaf!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *