Oj vad skönt det är att vara morgonpigg! Igår morse kom jag ut för min tredje morgonjogg på lika många dagar. Men det var lite jobbigt att komma upp. Tröttheten ackumuleras under veckan, men jag hade ju Sara som väntade på mig så det fanns liksom inget val att banga.

Vi tog en ny tur, sprang runt halva Kungsholmen och sen över till Söder. Så Riddarfjärden runt. Det var rätt milt och skönt ute, och vi joggade lugnt medan vi vaknade till liv. Drygt 11 kilometer senare och dagen hade startat på bästa sätt!

3 morgonlöppass och alltså då över 3 timmars socialt umgänge. Även om Sara var här på konferens (och då är man rätt busy hela tiden) hann vi alltså med att umgås länge under de här dagarna. Smart!

Igårkväll åkte jag till Vårby för simning med Human Ambition. Vi var ett litet gäng som hoppade ner i den för kvällen svinkalla poolen. Det brukar vara kallt där, men igår, jäklar! Kan inte ha varit mer än 25 grader.

Simmade in i 10 min och sen fick man upp värmen litegrann iaf. Kroppen kändes trött och seg och det var ett rätt passande pass för min dagsform. Teknikstationer. Skönt.

Vi varierade benkick (då kändes de 3 löppassen kan jag säga!) på en station, med simgolf på en station (addera tid på 50m samt antal armtag man tog), andningsövningar på en och sist bara teknik för vattenläge. Jag var rätt slut i kroppen, och det var bara ett “ta sig igenom”-pass för min del.

Imorse tog jag mig ut igen, denna gången med en annan Sara. Träningsglädje-Sara! Vi gick en skön powerwalk runt Kungsholmen på ishala gator. Tur jag hade icebugsen på. Skön start, och faktiskt rätt ok att ta sig upp. Det var ju “bara” promenad idag, inte löpning!

Sen hade jag tid hos naprapaten Stefan nu imorse. Riktigt efterlängtat! Jag var stel i muskler och hade några låsningar som knäcktes ut. Riktigt nice. Nu är kroppen snart redo för mer träning! Och mer morgonträning :)

Morgonträning ftw!

8 reaktion på “Morgonträning ftw!

  • 13 januari, 2012 kl. 19:10
   Permalänk

   :) Tack för promenaden!

   Svar
 • 13 januari, 2012 kl. 13:27
  Permalänk

  Åh, jag var också ute och promenerade:) Fast jag lämnade ön och traskade över till söder. Och jag var nog inte lika morgonpigg som ni;)

  Svar
  • 13 januari, 2012 kl. 19:11
   Permalänk

   Skönt! Oj söder, det var vågat! Jag vågar mig bara dit ibland, sällan. Endast springandes, haha.

   Svar
 • 13 januari, 2012 kl. 18:53
  Permalänk

  Karin – du har väl inte blivit galen? :) Fötterna läkta nu?

  Svar
  • 13 januari, 2012 kl. 19:11
   Permalänk

   haha, jo jag har nog det!! Nja de ser lite hardcore ut, blir lite snygga ärr.

   Svar
 • 13 januari, 2012 kl. 21:17
  Permalänk

  Man ska ALLTID förena nytta med nöje min vän! Fantasiskt bra vecka, på alla sätt och vis. Tack för att du ville följa med mig!!!

  Svar
  • 17 januari, 2012 kl. 12:47
   Permalänk

   Tack själv! Supernice morgonträningskick-off!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *