Såsom ALLA svenska aktiva långdistanstriathleter är jag nu också anmäld till Ironman Kalmar. Sveriges – och skandinaviens – första Ironman, det kan man ju inte missa!

Jag passade på och utnyttjade Ironman’s nya transfer regel som gäller på lopp i Europa och sydafrika: man får lov att byta lopp om det finns plats. Sagt och gjort, jag bytte min plats i Ironman Zurich till Ironman Kalmar, och nu är jag bekräftat anmäld! Jag ska ju ut och resa till USA två gånger ändå iår, så kan spara Zurichäventyret till en annan gång. Nu kände jag mer för att vara med i Ironman Kalmars första lopp!

Jag är taggad, och ser fram emot att få köra i Kalmar igen. Det var ju faktiskt ett tag sen sist (2010). Och nu är det beslutat att cykelbanan kommer att gå över Ölandsbron. Spännande! Att få cykla på den annars cykelförbjudna bron. Och kanske få känna på lite spännande kantvind också där uppe på toppen. Man kanske kan få bra fart utför sen? Det blir iaf några höjdmeter mer än när det bara var Järnmannen.

Ska bli kul! Nu sprider jag ut mina tävlingar lite mer över året. Det är alltså IM Texas, IM Kalmar och IM Florida som gäller för mig iår!

Att få cykla över bron

4 reaktion på “Att få cykla över bron

 • 18 januari, 2012 kl. 12:46
  Permalänk

  Nåja, kanske inte som alla långdistanstriathleter.

  Svar
  • 18 januari, 2012 kl. 12:58
   Permalänk

   Haha, “alla” då? ;) lycka till i Zürich!

   Svar
 • 18 januari, 2012 kl. 17:33
  Permalänk

  Fan vad kul Karin! Det fattade jag aldrig i lördags men jag får väl skylla på morgontröttheten…

  Svar
  • 18 januari, 2012 kl. 19:59
   Permalänk

   Haha, lugnt! Inte lätt att hänga med i svängarna! Men nu har jag bestämt mig, det blir dessa 3 IM. Ska bli kul att fajtas på banan!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *