Allting är packat och klart, och nu åker jag på årets första träningsläger! Det blir till Playitas träningsanläggning på Fuerteventura. Tempocykeln är med, viktigast av allt. Ska fokusera på mil i benen, och njuta av värmen. Sen blir det lite löpning på det, och simning i deras 50m olympiska pool.

Förra veckan var en del triathleter nere på Svenska Triathlonförbundets läger. Så jag har hört en del om hur bra det är på Playitas. Fina vägar, ok trafik, bra anläggning och god mat. Och så är ju Fuerteventura vindarnas ö. Och slakmotornas. Lite som Lanzarote förra året kan jag tänka mig. Det blir grym träning! Jag och Anna åker dit tillsammans, och möter även upp med 2 andra triathleter där. Ska bli kul med eget litet läger! Jag ska njuta. Träningsläger är livet. Livin’ the dream!

Till Playitas!

2 reaktion på “Till Playitas!

 • 22 januari, 2012 kl. 08:21
  Permalänk

  Jag hade ju missat att du ska åka redan nu! Så skönt! Speciellt när man kikar ut genom fönstret på snöyran. Ha det topp!

  Svar
 • 24 januari, 2012 kl. 12:39
  Permalänk

  Hoppas ni har det bra. Det ser väldigt härligt ut! Ser fram emot att få höra allt om hur ni haft det när vi ses nästa helg! Kram JesLi

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *