Idag var det sista dagen och resdag hem från Fuerteventura. Men jag hann med ett kort pass imorse, en skön morgonjogg innan det blivit dag på riktigt. Jag stack ut strax efter 7 och joggade längs med strandpromenaden fram och tillbaka. Det var en del löpare ute och det var väldigt mysigt att börja dagen med att lugnt jogga där och lyssna på vågorna. Himlen blev allt mer och mer rosa medan solen gick upp, och så inom halvtimmen jag var ute blev det ljust. En skön start på dagen, och ett lugnt sista pass innan hemfärd.

Nu är jag hemma igen och kan sammanfatta träningsveckan på Playitas såhär:

Veckans träning (sön – sön)
– 7 cykelpass, 650km, 28h
– 5 simpass, 11800m, 5h
– 2 open water simpass, 1h
– 2 löppass, 10km, 1h
Totalt: 35h träning

Playitas som träningsanläggning var schysst, och jag var ju mest ute på ön hela dagarna på cykeln, så jag är riktigt nöjd med både anläggningen och Fuerteventura i allmänhet. Här kommer veckans ros och ris:

Mest nöjd med:
– bra väder, varmt och skönt, och inbyggd fläkt
– grymt bra vägar att cykla på, schyssta trafikanter, lite trafik
– härlig simpool 50:an. Att simma under bar himmel är toppen!

Minst nöjd med:
– knackigt internet
– dålig kudde som gav mig nackont, innan jag fick en till

Alltså inte särskilt mycket att klaga på. Jag är riktigt nöjd med veckan och upplevelsen på Playitas och Fuerteventura! Och väldigt nöjd med min insats i form av träningsboosten!

Vyer från balkongen

Playitasveckan

4 reaktion på “Playitasveckan

 • 30 januari, 2012 kl. 10:59
  Permalänk

  Vad roligt att läsa om din Playitas-upplevelse! Tack! Jag och pojkvännen åker till Playitas i slutet av februari och det känns fantastiskt roligt.

  Svar
  • 31 januari, 2012 kl. 11:57
   Permalänk

   Vad kul! Ni kommer få det härligt! Jag åker gärna tillbaks :)

   Svar
 • 31 januari, 2012 kl. 09:45
  Permalänk

  Härligt att läsa o se alla bilder! Vi åker dit efter påsk och jag räknar med att kunna njuta och träna mig rejält trött… o snabb!
  Dina blogginlägg övertygade oss om valet av resmål innan vi bokade! Tack för det!

  Svar
  • 31 januari, 2012 kl. 11:58
   Permalänk

   Schysst! Ja med den kuperingen kommer man iaf bli snabb när man kommer hem!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *