Hemkommen från läger och jag längtar redan iväg till nästa. På tal om läger är det ju inte så långt kvar tills påsk, då vi alla tar lite extra semester va? Perfekt för träningssemester!

I påsk kommer jag att vara cykel- och triathlonguide på Camp Mallorca & Tri CampDetta läger blir en perfekt början (eller fortsättning?) på säsongen, med både simträning, cykelturer och löpturer.

Mikael Rosén är med som simcoach, så att man kan simträna både morgon och eftermiddag i hotellets 25m pool. På dagarna går sen cykelturer i olika fartgrupper och olika distanser över hela ön. På eftermiddagarna finns det löppass att avsluta träningsdagen med.

Campet har en triathloninriktning – Tri Camp, med bl.a specifik cykelträning, brickträning, växlingsträning, föreläsningar om triathlonträning och en avslutande triathlondag, där man kör ett helt triathlon (halv-Ironman distans) utspritt under dagen.

Det finns cykelgrupper för alla, och det är bara att välja grupp efter dagsformen. Mallorca är underbart för cyklister, och det finns många backar att köra sig slut i. Sa Calobra och Piggen är några välkända backar, och vi kör specifika bergsturer. Lägret är toppen för att starta säsongen på ett bra sätt med mycket mängd och vänja kroppen vid cykelträningen.

Löpningen kan ske vid strandpromenaden eller i naturreservatet som ligger vid stranden där det finns terrängslingor att springa i. Man kan springa på egen hand eller med de gemensamma turerna.

Detta är ett läger som jag rekommenderar varmt (det blir mitt fjärde år på plats). Förutom den bra träningen, hotellet och maten, så är det ju såklart alla härliga människor som är med på resan som gör den så perfekt! Sociala, trevliga cyklister och triathleter från hela Sverige. Många återkommande år efter år!

Som guide kan jag erbjuda en liten rabatt om ni uppger ”Karin” när ni bokar, detta ger 400kr rabatt på valfri resa!

Ses vi på Mallorca?

Om du har några specifika frågor angående lägret, och mina erfarenheter av det, är det bara att maila mig!

Datum för lägret är 31 mars – 21 april, se tillgängliga resdatum via länkarna ovan!

Camp Mallorca & Tri Camp 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *