Efter boostveckan på Fuerteventura har jag nu vilat lite. Vila är bra. Och vila är ovant och “svårt”, men det krävs ändå på nåt konstigt vis att man intalar sig att vila ÄR bra! Speciellt efter en 35h-vecka.

Igår var jag på idrottsmassage hos Karin och fick uppfluffat mina muskler. Benen fick sig en rejäl omgång, vilket var välbehövligt. Och rygg, nacke, rumpa också. Det känns ändå helt ok i kroppen, men klart man är lite seg. Men jag tror nog allt jag är starkare!

Idag kom jag så smått igång igen med träningen. Gick till gymmet efter jobbet och körde styrketräning. Redan på uppvärmningen på konditionscykeln på gymmet kände jag att jag kunde trampa på lätt med mer belastning än innan jag åkte. Kanske har jag lite i de där cykelbenen ändå?

Sen körde jag mitt vanliga program med ben, rygg, axlar och mage. Det var mycket folk på gymmet idag, och det är ju kul att många tränar! Dock måste man veta om att ska man gå på pass, då gäller det att boka i tid!

Jag var nöjd med mitt styrkepass för idag, det är riktigt kul att köra tycker jag. Känner mig starkare och starkare, och jag behöver ha en tålig kropp för all träning som skall komma!

På tal om cykling och cykelben, så hittade jag denna roliga film som just nu cirkulerar. Finns en liknande med triathlon, men den tror jag ni redan sett? Här kommer cykelversionen – rolig!! CAR BACK, CAR BACK!! Eatin is cheatin man!

Igång igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *