När det är kallare än -10 ute är det svinkallt ute enligt mig. Ingen uteträning då precis, om det inte skulle vara i ett skidspår. När man fryser halvt ihjäl på promenaden hem från tunnelbanan, då är det kallt även i Stockholm! Tack och lov för inneträning säger jag bara!

Och inneträning har det blivit, de dagarna jag inte kört helvila denna veckan. I fredags var jag på gymmet igen för mer styrketräning. Har kommit på att fredagkvällar är rätt softa på gymmet. Lite högre musik spelas, lite mer klubbkänsla, men ändå lite mer öde och gott om plats. Skönt! Jag körde igenom kroppen igen med mitt program för ben, rygg, axlar och mage och det kändes riktigt bra. Två styrkepass på en vecka, det är bra för mig!

Sen fortsatte min återhämtningsvecka med mer inneträning. Nu i form av ett stort 2-dagars träningsevent i Globen: The Nike Blast! Jag har gått på det 2 ggr förut, för 7 och 8 år sedan då jag var i mitt aerobics och dans-esse. Då var jag där i baggy pants, körde bara dansklasser (street mest) och älskade alla koreografier. Nu var jag där och körde mestadels spinningpass, lite NTC (Nike Training Club) och testade även lite dance och zumba.

Jag körde alltså ett dance-pass och kände mig totalt lost. Jag har ändrat inriktning på min träning lite kan man väl säga. Men träning ska ändå vara KUL, och zumban på slutet gjorde att både jag och min vän Jessica fick varsitt gigantiskt leende som spred sig över ansiktet. Så kul det kan vara att bara shaka lite rumpa helt kravlöst utan prestationskrav! Härligt!

Annars höll jag mest till i spinningsalen. Det var största spinningsalen jag varit i, med 150 cyklar. Min favorit för helgen blev Jessica Claréns pass. Jag gick för henne både lördag och söndag, då hon teamade med en norrman. Grymt upplägg med tanke bakom, intervaller för cykelträning, bra musik och riktigt bra tänkvärda pepp under passets gång. Jag hade inte testat hennes klasser förut, men det här, det gillade jag!

Totalt i helgen blev det 5 spinningpass, 2 NTC pass, 1 dancepass, 1 zumba. Och så några intressanta föreläsningar på det! En trevlig helg helt enkelt!

Bilder från Nike:

The Nike Blast 2012

2 reaktion på “The Nike Blast 2012

 • 7 februari, 2012 kl. 09:42
  Permalänk

  Satt bakom din rumpa på lördagens pass med Jessica, blev peppad både av Jessicas underbara klass men också av att sitta bakom en Ironwoman passet igenom. Orkade ta mig upp några pinnhål på tröskelpulsen bara därför. :) Tänkte säga hej men vågade inte, vilken fegis men vill ändå säga att du peppar mig och jag är grymt imponerad av dig och det du åstadkommer!

  Svar
  • 7 februari, 2012 kl. 23:58
   Permalänk

   Wow. TACK Marre. Vad glad jag blev av din kommentar! Kul att jag kan peppa eller inspirera med det jag gör. Nästa gång får du lova säga hej, jag är snäll! :) Visst var passet grymt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *